avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... avem o problema cu conducta de scurgere de la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

avem o problema cu conducta de scurgere de la bloc

conducta de scurgere (canal) de la capatul blocului la primul canal(distanta de la bloc la canal 4 m) s-a spart cei de la apa canal spun ca nu-i proprietatea lor la cine trebuie sa ma adresez pentru remedierea problemei
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:17, 25 Aprilie 2012
Conductele din subsolul blocului sunt propietatea dv. Cele de afara (pana la intrarea in subsol) sunt in responsabilitatea celor de la apa-canal.
m-am adresat celor de la apa canal si nu vor sa remedieze problema,ce pot sa fac
Nu aveti asociatie? Este obligatia administratorului sa intervina.
Portiunea aceea de conducta apartine asociatiei. Pana la primul canal. De altfel si cand se infunda primul canal, tot asociatia trebuie sa-l desfunde.
De la acest canal in exterior este a companiei de apa-canal.
Sa inteleg ca primul canal este considerat racord/bransament intre reteaua publica si cea privata?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Imi iese wc-ul in casa! ralucarrie ralucarrie Buna ziua!Am si eu o problema grava,stau la bloc si din data de 12 noiembrie 2011mi se infunda canalul de scurgere principal,imi iese in casa toata ... (vezi toată discuția)
Lucrari de reparatii kilimanjaro kilimanjaro Saptaman trecuta am avut o problema cu scurgerea de la bucatarie..si am chemat meseriasi..Au constatat ca e coloana infundata au bagat soparla si rezolvat. ... (vezi toată discuția)
Canalizare bloc- de la iesirea din bloc si pana la strada florin.campean florin.campean Buna seara , as dori sa va inreb cui apartine canalizarea blocului, partea cuprinsa de la iesirea din bloc si pana la racordul din strada. Ma refer la faptul ... (vezi toată discuția)