avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Firma in urma unui divort de sotul meu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Firma in urma unui divort de sotul meu

Buna dimineata,urmeaza sa intru intr-un divort cu sotul meu si de comun acord am hotarat sa o facem prin notar.Avem impreuna o firma deschisa acum 3 luni in care suntem 50-50 (o firma de taxi cu 2 masini) care ii va ramane lui,o masina care ii va ramane tot lui si un imprumut in banca (pe numele meu) de care vrea sa se ocupe el (el ramanand cu firma pt care am facut imprumutul) exista vreo varianta legala ca el sa isi poata lua angajamentul pt aceast plata (angajament de plata,vreun act notarial etc)? Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 16 Ianuarie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Partaj divort palada.elena palada.elena Am divortat in septembrie si acum urmeaza partajul. Am doua nelamuriri: 1) in 2007, am vandut apartamentul 2 camere in care locuiam cu sotul si copii mei, ... (vezi toată discuția)
Coimprumutant mareboys mareboys am facut un imprumut de la banca in care sotia este coimprumutant. as dori sa stiu daca in urma unui eventual divort pot optine o hotararejudecatoreasca prin ... (vezi toată discuția)
Partaj notar danaru danaru Buna seara, As dori si eu o informatie...Am hotarat sa facem partajul la notar: un apartament ipotecat, credit imobiliar pe 22 de ani si o masina, tot cu ... (vezi toată discuția)