avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1188 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general completare decont tva-urgent!
Discuție deschisă în Contabilitate în general

completare decont tva-urgent!

Spuneti-mi va rog in decontul de tva la ce randuri se trece taxarea inversa la material lemnos?:help:
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: rodia , utilizator 18:50, 7 Decembrie 2009
rd.10 , tva, baza, iar baza inclusiv la rd.21
Daca completez la rd.10 si la rd.21 neimpozabile atunci imi iese de plata tva colectat.Unde se reflecta tva deductibil, ca daca trec la rd.21 nu am suma la tva?#-o
v-am lasat mesaj privat cu adresa de mess.
R 10
R 18
Te asigur ca e corect .
Ultima modificare: Luni, 7 Decembrie 2009
ContSters109653, utilizator
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxare inversa JENIFER JENIFER In noul decont de tva la ce randuri se inregistreaza taxarea inversa,pt achizitie material lemnos din tara?Inainte era 10 si 18.Acum? (vezi toată discuția)
Decont tva 2011 marinaurora marinaurora la ce randuri trec in decontul de tva o achizitie interna de material lemnos cu taxare inversa? Va multumesc mult! (vezi toată discuția)
Tva la import de servicii extracomunitare boda_meli boda_meli Buna, Intrebarea mea este, cum se inregistreaza TVA-ul aferent serviciului achizitionat de la o firma din afara UE! Am preluat contabilitatea unei firme de ... (vezi toată discuția)