avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare norma dupa cic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare norma dupa cic

Buna ziua. Ma intorc la servici pentru a primi stimulent. Pot sa ma intorc cu 2 sau 4 ore? Contractul initial care e suspendat este cu 8 ore si doresc acomodarea treptata. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:59, 16 Ianuarie 2020
Da, se poate face act aditional dupa reveneirea din CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcere la munca inainte de implinirea varstei de 1 an a copilului florinastoica florinastoica Buna ziua, am nascut pe 04.09.2015, am contractul suspendat conform legii, din 16.10.2015, la finalul celor 42 zile de lauzie. Doresc sa stiu ce pasi ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere la serviciu din concediu crestere copil bodo gabriella bodo gabriella buna ziua, ma numesc Gabriella si doresc sa va intreb ceva. Am un baietel de 1 an si 2 luni si as dori sa ma intorc la servici. Acum doresc sa ma interesez ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie ioanaep ioanaep Buna ziua, in cazul in care doresc sa ma intorc la munca iar copilul are 1 ani si 9 luni as putea primi stimulentul pentru cele 3 luni ramase? Mentionez si ... (vezi toată discuția)