avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Achizitie din Olanda
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Achizitie din Olanda

Firma platitoare de tva. In luna decembrie achizitioneaza samanta cartofi ( valoare 9000 euro, aprox.43000 ron) din Olanda, de la o firma care nu este platitoare de tva. Cum inregistrez achizitia in decontul de tva si daca este necesar si intocmirea altor declaratii. Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 16 Ianuarie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Radu Varciu , Consultant fiscal 13:28, 17 Ianuarie 2020
O treceti la randul 30. Nu trebuie sa mai faceti nicio declaratie legata de aceasta achizitie.
Multumesc.
Pt putin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie autoturism ue popgrigore1989 popgrigore1989 Buna ziua, O societate comerciala care este inscrisa in ROI, achizitioneaza un autoturism second hand din Olanda, factura este emisa fara TVA, spuneti-mi ce ... (vezi toată discuția)
Factura externa cu tva SimonaCristea SimonaCristea Buna ziua! Am facut o achizitie a unui GPS (valoarea fiind de 199 euro, tva inclus) din Olanda si firma respectiva a facut factura cu tva, tva pe care l-am ... (vezi toată discuția)
Plata mijloc fix de catre asociat anca2007 anca2007 am urmatoarea situatie: se achizitioneaza din Germania un utilaj. Actele se fac pe firma; utilajul este scutit de TVA. Plata insa o face integral unul din ... (vezi toată discuția)