avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Constructie provizorie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Constructie provizorie

Buna ziua, as dori sa fac un chiosc din pvc fara fundatie pe proprietatea mea dar P.O.T de 32% din zona mea este deja atins.
Exista vreo cale fara a demola ceva sa il realizez, tinand cont ca este provizoriu, fara fundatie?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Model somatie otilia13 otilia13 Buna ziua! Poate cineva sa-mi dea va rog un model de somatie pt eliberarea unui chiosc proprietatea debitorului, terenul fiind al creditorului, pentru ... (vezi toată discuția)
Autorizatie provizorie chiosc pvc pe proprietatea privata ContSters266201 ContSters266201 Am adus un chiosc de pvc pe terenul socrului si am aflat cam tarziu ca este nevoie de autorizatie de constructie provizorie #-o . Vreau sa-mi deschid un punct ... (vezi toată discuția)
Probleme p.o.t (procent de ocupare a terenului) stircucostel stircucostel Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu raspunsuri la problema pe care v-o expun,mutumindu-va anticipat.Pe scurt:in momentul in care am obtinut toate avizele ... (vezi toată discuția)