avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere in profesie - 2010
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere in profesie - 2010

am si eu o curiozitate...stiti cumva cand va avea loc examenul de primire in profesia de avocat din 2010?? imi puteti spune ceva mai concret ???din pacate nu am prea multe informatii si nu prea stiu spre ce sa ma indrept.v-as fi recunoscatoare dc mi-ati raspunde..ms anticipat :D
Cel mai recent răspuns: ContSters67773 , utilizator 15:33, 17 Decembrie 2009
In ultimul trimestru al anului.
Se va decide la Congresul avocatilor care are loc de obicei vara ( iunie-iulie). Anul acesta a fost pe 2-3 iulie si s-a stabilit data examenului pentru septembrie.
Putem sa va spunem mai clar dupa Congres, la anul.
multumesc frumos
Buna!
Uite mai multe informatii despre examenul de primire in profesie ca stagiar in 2010 poti gasii accesand linkul de mai jos:
www.avocatnet.ro/content/for...
Se va organiza examen in februarie si pentru stagiari numai ca se va sustine in Sibiu si va fi grila.Puteti sa verificati anuntul de pe site-ul baroului Timis .
Ultima modificare: Joi, 17 Decembrie 2009
aacristinaaa, utilizator
Minunea de anunt apare asa:
[ link extern ]
Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, organizeaza in a doua decada a lunii februarie 2010:
- Examenul de primire in profesia de avocat pentru dobandirea titlului de avocat definitiv (judecatori, procurori, consilieri juridici, notari) unic pe tara, avand ca locatie Sibiu;
- Examen de primire in profesia de avocat pentru dobandirea titlului de avocat stagiar – unic pe tara, avand ca locatie Sibiu, examenul fiind sistem grila;
- Examen pentru obtinerea titlului de avocat definitiv, organizat la nivelul Centrelor Teritoriale, pentru avocatii care au stagiul de 2 ani impliniti;
Informatii suplimentare se pot obtine la sediul Baroului Timis
Timisoara Decan
14.12.2009 Av. Lazar Gruneantu
Ultima modificare: Joi, 17 Decembrie 2009
ContSters67773, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot da examen pentru avocat stagiar? quicky quicky Am si eu o intrebare si le multumesc pe acesta cale celor care imi vor raspunde. Vreau sa stiu cum pot da examen pentru avocat stagiar si unde pot afla mai ... (vezi toată discuția)
Examen barou februarie Alexandru Focia Alexandru Focia Care este forma subiectelor date la urm examen? In metodologie nu scrie decat ca sunt subiecte grila. Cate variate, cate raspunsuri sunt corect? Unde ar trebui ... (vezi toată discuția)
Admiterea in barou mihaelamiki99 mihaelamiki99 buna ziua ..poate cineva sa ma ajute si pe mine cu mai multe detalii despre admiterea in barou??m-am intors curand din strainatate si nu stiu nimic despre ... (vezi toată discuția)