avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Inregistrare achizitie televizor in rate pe 24 luni
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Inregistrare achizitie televizor in rate pe 24 luni

In luna decembrie s-au achizitionat 2 televizoare in rate pe o perioada de 2 ani cu o rata de 342 lei/luna .Furnizorul de telefonie mobila a emis factura fiscala pe toata suma ( 6892.22 lei si tva 1309.52 lei ) 8201.74 lei. Televizoarele le inregistrez ca mijloace fixe .Cum inregistrez factura fiscala in contabilitatea unui pfa?
Ultima modificare: Vineri, 17 Ianuarie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Tva la depasirea plafonului de 300000 lei ionela11 ionela11 Buna ziua, Daca am depasit plafonul de 300000 lei in luna august 2018 si daca ma inregistreaza ca platitor de tva trebuie sa platesc tva-ul la diferenta ... (vezi toată discuția)
Inregistrare corecta rate echipament contacafe contacafe Buna ziua! Am achizitionat de la Vodafone un telefon pe care il platesc in rate. La primirea primei facturi de Vodafone am structurate urmatoarele: 1020.09 ... (vezi toată discuția)
Incadrare bun la obiect de inventar sau mijloc fix sain sain S-a achizitionat un telefon mobil la o valoare fara tva de 1.900 lei.Va fi inregistrat in contabilitate la mijloc fix avand in vedere valoarea lui de peste ... (vezi toată discuția)