avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare corecta rate echipament
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare corecta rate echipament

Buna ziua!
Am achizitionat de la Vodafone un telefon pe care il platesc in rate.
La primirea primei facturi de Vodafone am structurate urmatoarele: 1020.09 tva inclus abonament telefonie si rate terminal 184.74 fara tva.
In ce cont pot inregistra rata la terminal?
Cel mai recent răspuns: contacafe , utilizator 16:18, 24 Iunie 2016
Pentru terminal nu ati primit factura?
Nu am primit factura pentru terminal
Eu din cate stiu, vodafone emite factura pt terminal. Ati incercat sa ii contactati sa vedeti daca au emis o astfel de factura?
Din ce imi spuneti dumneavoastra inteleg ca ar fi trebuit sa primesc o factura separata pentru terminal, am sa iau legatura cu ei sa vad ce imi pot spune si dansii.
Numai ca nu inteleg daca ar fi emis factura pentru terminal, de ce as mai platii rate in acest moment?
Am citit mai bine contractul si din acesta reiese ca este vorba de achizitionarea unui terminal cu plata in rate si dobanda zero. Avans nu s-a platit , deci lunar se vor plati timp de 24 de luni aceste rate egale.
Deci pe ce cont pot inregistra aceasta rata lunara?
Cumva pot inregistra pe 167?

Alte discuții în legătură

Copiator cumparat in rate constanta.sandu constanta.sandu Buna ziua. Sa cumparat un copiator in rate . Am inregistrat contractul 232=404 si apoi factura cu rata respectiva 404=5311.cand se termina ratele fac 214=232, ... (vezi toată discuția)
Facturi gresite loko loko Am achiziotionat un soft de facturare in octombrie anul trecut. Dupa 8 luni am sesizat ca din cele cateva sute de facturi cateva zeci au data de expediere ... (vezi toată discuția)
Factura de avans niko 94 niko 94 Buna ziua, Avem o factura proforma, avans utilaje in 22.02.10, plata se face in 23.02.10 iar factura vine in 25.02.10.Cum se inreg. in conta: 1.plata av in ... (vezi toată discuția)