avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1187 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reparatii chirie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reparatii chirie

Buna ziua, stau in chirie, iar masina de spalat a proprietarilor veche de 9 ani s-a stricat. Acestia au ales pe cine sa trimita la constatarea problemei, ce piesa sa schimbe, etc, nu am fost implicata in nicio discutie de acest gen. Acum au prententia ca eu sa platesc 500 de lei reparatiile masinii, mai precizez ca stau aici de 4 luni. Cine ar trebui sa plateasca aceasta reparatie?
Ultima modificare: Vineri, 17 Ianuarie 2020
Madalina Alexandra, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:11, 18 Ianuarie 2020
Este aspect care trebuia concret asumat de catre parti in contractul de locatiune
Normal ,locatarul care utilizeaza bunurile din spatiul inchiriat are obligatia sa achite reparatiile la bunurile pe care le foloseste in interiorul contractului de locatiune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca sa strică masina de spălat cine plateste?? Sabri Sabri Buna ziua , stau cu chirie de 1 an jumate si mi sa stricat masina de spălat, cine trebuie sa plateasca in cazul aceasta?? Este o masina de spălat cred de 15 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!am un apartament închiriat din primăvară anului ... Firica Elena Firica Elena Bună ziua!am un apartament închiriat din primăvară anului trecut! Este făcut contract la Anaf,apartamentul a fost predat în stare perfecta de ... (vezi toată discuția)
Mașina de spălat s-a stricat și trebuie înlocuită - cine trebuie s-o cumpere, proprietarul sau chiriașul? radu elefterescu radu elefterescu Buna ziua,am inchiriat un ap.pe o perioada mai lunga si in al patrulea an de inchiriere se stricamasina de spalat si trebuie schimbata,cine plateste ... (vezi toată discuția)