avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Depunere numerar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Depunere numerar

Bună seara! Urmează să predau un contract pt un imobil cumpărat în rate de la dezvoltator. Noul cumpărător treb sa îmi dea 20000€ banii mei si restul dezvoltatorului. Problema cred eu ca ii are cash. Cum sa ma comport în cazul ăsta sa nu am probleme cu legea. De la notar mi_au zis ca nu sunt obligat să îi declar. Dacă ii declar treb sa plătesc ceva. La banca nu am probleme daca depun cash in felul asta

Alte discuții în legătură

Buna seara! cum se procedeaza in acest caz? urmeaza sa incheiem ... vladcarmen_77 vladcarmen_77 Buna seara! Cum se procedeaza in acest caz? Urmeaza sa incheiem un ctr de vanzare cumparare. Cumparatorul doreste sa ne dea o parte cash si restul virament. ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament nou aflat sub ipoteca de la dezvoltator dk88 dk88 Buna ziua, Sunt pus in fata unei situatii mai delicate pe care initial am crezut ca am prevenit-o. Am cumparat in toamna un apartament de la un dezvoltator ... (vezi toată discuția)
Carte funciara - sarcina ipoteca dezvoltator inca este prezenta Alexandra_95 Alexandra_95 Buna ziua Am cumpărat în 2021 primul meu apartament de la un dezvoltator prin credit ipotecar. Am dat avansul de 15% și restul banilor a fost dat de banca. ... (vezi toată discuția)