avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Cum se procedeaza in acest caz? Urmeaza sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Cum se procedeaza in acest caz? Urmeaza sa incheiem ...

Buna seara! Cum se procedeaza in acest caz? Urmeaza sa incheiem un ctr de vanzare cumparare. Cumparatorul doreste sa ne dea o parte cash si restul virament. Cum vad daca acesta mi a virat banii in cont, in cazul in care sunt banci diferite? Nu vreau sa stau cu teama ca imi arat o tranzactie si sa nu imi ajunga banii in cont cat a zis sau deloc. Mie teama . La ora 5 seara bancile sunt inchise deci nu se poate merge la banca , plus ca imobilul este in alta localitate fata de domiciliul nostru, si nu pot merge cu aceea valoare cu mine. Scuzati ma dar mie foarte teama si nu stiu cum se procedeaza.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 01:38, 15 Decembrie 2022
e vorba de un imobil? in acest caz, notarul va specifica in contract ca acesta devine valid numai in situatia in care se face plata completa, in plus, notarul va efectua si diligentele de actualizare CF, care dureaza cca 15-30 zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare deea81 deea81 Buna seara! Bunica mea s-a decis sa imi vanda apartamentul ei. A fost la un notar si i s-a spus ca apartamentul valoreaza 100000 ron, pret pe care il accept. ... (vezi toată discuția)
Doresc tranzactie fara risc Neali Neali Buna dimineata. Am facut tranzactii imobiliare la viata mea. Dar mi se pare ca acum s-a schimbat cate ceva. Voi vinde un imobil. Nu se mai poate da cash? ... (vezi toată discuția)
"prima casa" ContSters259670 ContSters259670 Ce garantie am eu ca vanzator ca o sa primesc contravaloarea imobilului dupa autentificarea contractului de vanzare-cumparare, prin programul Prima casa, atata ... (vezi toată discuția)