avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Certificat medico legal
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Certificat medico legal

Bună seara,
Am fost implicata într-un accident în străinătate (Bulgaria) . Doresc despăgubirea de către firma de ASIGURARI în baza politei RCA. Cei de la asigurări mi-au spus sa le aduc un certificat medico legal pentru traumele suferite ( fractura de bazin).
Când am fost la IML, cei de acolo ma îndruma spre politia rutiera romana unde nu am depus nici o plângere pentru ca nu am nici o pretenție de la vinovat ci de la firma de asigurări. Țin sa precizez ca accidentul s-a petrecut luna aceasta deci nu am depășit cele 30 de zile.
Îmi poate spune cineva dacă cei de la IML greșesc? Contra platii taxei nu pot cere personal eliberarea certificatului medico legal?

Alte discuții în legătură

Accident auto în spațiul european Adrian3094 Adrian3094 Bună ziua, fiica mea a fost implicata într-un accident auto în Bulgaria in urma cu 2 săptămâni ca și pasager într-o mașină. În urma acestui incident ... (vezi toată discuția)
Evaluarea recuperarii medicale dupa un accident papilon papilon Am fost victima unui accident de circulatie- eu pieton nevinovat in afara partii carosabile,. . Am suferit 4 fracturi- coloana, bazin, umar, clavicula- dar ... (vezi toată discuția)
Daune accident rutier marius tu marius tu Bunica mea a fost pasagera intr-un autoturism implicat intr-un accident rutier,iar in urma acestui accident a fost grav ranita, printre care si o fractura de ... (vezi toată discuția)