avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Evaluarea recuperarii medicale dupa un accident
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Evaluarea recuperarii medicale dupa un accident

Am fost victima unui accident de circulatie- eu pieton nevinovat in afara partii carosabile,. . Am suferit 4 fracturi- coloana, bazin, umar, clavicula- dar fara operatii. De la IML am primit 30-35 ( ? ) zile de ingrijiri medicale, iar cu recuperarea umarului am petrecut 22 de zile despre care nu se pomeneste nimic. De asemeni, nu se pomeneste nimic despre fractura claviculei in certicatul medico-legal, iar radiografiile acesteia au disparut. Au trecut 3 luni de la accident iar fractura umarului s-a cam vindecat dar nu bine. In afara faptului ca ma doare, miscarea articulatiei a ramas foarte limitata, adica nu pot fizic sa mai "duc " mana pana sus, la spate, rotit etc. cu toate ca am facut gimnasica medicala. Chestia asta ma afecteaza foarte mult, imi reduce drastic capacitatea de munca, de inot, etc. X-(
Pentru soferul vinovat am depus plangere penala, iar daunele materiale si morale intentionez sa le pretind societatii de asigurare a acestuia ( RCA ) , iar ca proba ca am ramas cu sechele ar trebui sa depun o constatare medicala.
Intrebarea mea nr 1- unde pot sa fac aceasta constatare? exista vreo comisie , ceva?
iar nr 2- unde gasesc un avocat bun, neaparat specializat in accidente rutiere, care sa stie sa expuna aceasta cauza, sa fie din Bucuresti ( nu am bani de transport+masa)

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:09, 4 Octombrie 2010
1-In cazul mentionat,trebuie sa consultati doctor ortoped,care poate elibera certificat constator
2-Avand in vedere ca regulamentul forumului nu permite reclama,pentru consultare/
angajare avocat ,aveti posibilitatea sa va adresati personal la baroul de avocati Bucuresti,sau la cabinetele individuale ale avocatilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza medico-legala falsa Mariana Ploiesti Mariana Ploiesti In anul 2006 am fost victima unui accident rutier ca pieton cand mi-a fost fracturat genuchiul stang si umarul stang (fractura peroneu cu articulatii distruse ... (vezi toată discuția)
Am avut un accident. pieton. cum pot fi despagubit? papilon papilon Pe 18 iulie am patit un nefericit accident de circulatie , eu stationand langa motocicleta mea, in afara partii carosabile, de catre un sofer care a adormit ... (vezi toată discuția)
Accident de circulatie ciprian andreescu ciprian andreescu Buna seara. Am si eu o intrebare: ce sanse am sa castig un proces in care un sofer ce era stationat pe partea dreapta, pe trotuar, eu mergand pe bicicleta, ... (vezi toată discuția)