avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Coasigurat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Coasigurat

Un PFA cu norma de venit ( Plateste CAS, CASS) este posibil sa ia in Declaratie Unica pe sotia fara nici un venit ca coasigurat_?

Alte discuții în legătură

Cass pe venituri din mai multe surse respect_ respect_ Dupa cum am inteles acum se plateste CASS pe fiecare venit care depaseste plafonul de 22800 RON. Asta inseamna ca daca incasez 30.000 ron de doua ori, din ... (vezi toată discuția)
Modificari legislative 2016 SALLAY CATALINA SALLAY CATALINA Buna ziua ! Va rog raspuns concret: - Ce cota de impozit pe dividende platim cu 01.01.2016 - 16% sau 5%? - Administratorul este pensionar, pensie peste 1000 ... (vezi toată discuția)
Impozite pfa Bogdan Petru Bogdan Petru Buna ziua as vrea sa stiu si eu care sunt impozitele pentru PFA,cand si la ce institutii se platesc? (vezi toată discuția)