avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Tablouri ipsos si alte obiecte lucrate manual
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Tablouri ipsos si alte obiecte lucrate manual

Bună ziua.Daca realizez diferite obiecte lucrate manual (aplicute din lemn , tablouri ipsos , vaze pictate , casete etc ) cum pot sa le introduc în acte ( am Întreprindere Individuală și codurile caen necesare) sa le pot vinde în piețe?Si ce fel de acte imi trebuie?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:12, 19 Ianuarie 2020
Pentru activitatea de productie trebuie sa completati notele de intrare-recepție la facturile de achizitie materii prime, consumul specific fiecărui produs realizat, bonurile de consum cu materiile prime consumate lunar, raportul de producție lunar. La iesirea in piata sau targ veti avea la dvs. aviz de insotire a marfii (pentru cantitatea si sortimentul care este scos in piata).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte de insotire a marfii la targ ikuta ikuta Fac parte dintr-o asociatie de handmade.Obisnuiam sa merg la targuri cu produsele facute de mine.La aceste targuri noi lucram ca sa vada lumea ca produsele ... (vezi toată discuția)
Acte autorizatii necesare vanzarii la targ pamy pamy buna seara, Detin unSRL,am si un punt de lucru intr-o localitate unde are loc o data pe an un targ.As dori sa particip si eu anul acesta.Am uitat sa ... (vezi toată discuția)
Procedura inregistrare productie imike imike Am o intreprindere, producator de imitatii de bijuterii. Emit nota de receptie (pt.achizitii de materii prime) cu pretul de achizitie, dupa aceea fac bon de ... (vezi toată discuția)