avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurare cass
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurare cass

Bună seara! Se poate vă rog să mă ajutați cu un raspuns in ceea ce priveste contribuția la serviciile de asigurare medicală de stat,nu mai doresc să plătesc contribuția la stat ,cum procedez? Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 12:50, 19 Ianuarie 2020
Va mutati din Romania si s-a rezolvat. Daca sunteti angajat, plata CASS e obligatorie. Daca nu sunteti angajat cat timp nu aveti incidente medicale, venituri si proprietati, va fi greu pentru stat sa ca retina CASS. Daca aveti incidente medicale, doctorii nu va vor trata fara sa achitati contributia pe ultimi 5 ani - stiu un caz real in care s-a intamplat asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie cass moldo2009 moldo2009 Buna ziua, sunt pensionar MI. din 2001,luna dec. si din 2005 m-am angajat la o firma de transport persoane, sofer pe microbus. De la data angajarii mi-au ... (vezi toată discuția)
Plata cas robertaarmena robertaarmena Buna ziua!O intrabare simpla: Este obligatorie plata contributiei pentru sanatate? Daca nu ,cum se procedeaza pentru a renunta la aceasta plata?Nu de alta ... (vezi toată discuția)
Actionar dacia - pensionar, dator la fisc desi nu a primit un leu dividende in viata lui byrev byrev Dupa marea teapa a privatizarilor in masa, bunica mea a devenit actionar la Dacia, actiuni care ulterior au fost \\\\"diluate\\\\" prin matrapazlacuri ... (vezi toată discuția)