avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Transfer intre analitice 301
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Transfer intre analitice 301

Spuneti-mi va rog daca pentru a face transfer intre analiticile lui 301 (gestiune global-valorica), pot face direct, sau trebuie sa folosesc un cont intermediar? Daca trebuie sa fac printr-un cont intermediar, care este acesta?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Trebuie raport de gestiune?? denisa2011 denisa2011 buna ziua, la o covrigarie, productie, trebuie sa am raport de gestiune, programul nu-mi afiseaza nimic, cateva sfaturi.. va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Inchidere punct de lucru magazin cu amanuntul birsanclaudia birsanclaudia Buna ziua! Am o societate de comert cu amanuntul care isi inchide un punct lucru.Evidenta o tin global-valoric si nu stiu pe baza carui document trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Transfer intre gestiuni ady09 ady09 buna ziua.am in programul saga create 2 gestiuni: una cantitativ valorica (productie) si una global valorica (comert cu amanuntul).Cum transfer produsul finit ... (vezi toată discuția)