Buna seara! Vreau sa divortez de sotul meu cu care am un baietel de 1 an. Intrebarea mea este ce acte imi trebuiesc si cat ma costa de depun dosarul, si unde trebuie depus?
Multumesc
Buna seara
1. Taxa de timbru este de 100 lei la judecatorie. La notar intrebati.
2. Cererea se depune la Judecatoria pe raza careia ati avut ultimul domiciliu comun daca divortati la instanta sau la notar daca divortati prin acord.
3. Va trebuie certificatul de casatorie in copie si original, certificatul de nastere al minorului in original si 3 copii, copie de pe C.I. ul dumneavoastra.
4. Va sfatuiesc sa apelati la serviciile unui avocat fiind evident ca nu aveti niciun fel de cunostinte de drept.
Taxa de timbru este de 100 lei, actele se depun în copie conformă cu originalul, nu în original, judecătoria competentă fiind cea de la ultimul domiciliu comun.
Contractați servicii avocațiale și se ocupă avocatul pe care-l alegeți de tot!
Divort
Georgia_cs
Buna seara. Am o relatie de 4 ani din care 2 casatorie pe parcursul careia au aparut 2 copii. In urma unor reprosuri repetate din partea sotului, finalizate cu ... (vezi toată discuția)
Divort la notar
ellaella
buna ziua,va rog sa-mi spuneti daca doi cetateni romani,care s-au casatorit in strainatate(in comunitate) si locuiesc acolo,pot sa divorteze in tara la ... (vezi toată discuția)
Divort
ivanov teodora
As avea o mare rugaminte daca imi poate spune cineva pentru a inainta divort cand unul din parteneri nu este deacord imi trebuie neaparat avocat atunci cand ... (vezi toată discuția)