avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incompatibilitati funcționar public și pfa
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incompatibilitati funcționar public și pfa

Buna ziua!
Daca un funcționar public în cadrul unei primării are raportul de serviciu suspendat (concediu de maternitate și urmează concediul pentru creșterea copilului în vârstă de 2ani)poate desfășura activități de pfa,in perioada suspendării?
Mulțumesc mult pentru ajutor.
O zi frumoasa!
Ultima modificare: Luni, 20 Ianuarie 2020
Flori&Marius, utilizator

Alte discuții în legătură

Promovare functionari publici dupa noua lege alina-daciana alina-daciana Buna ziua Ma intereseaza daca pot sa promovez in 2011 pe consilier principal avand in vedere situatia mea: Am fost incadrata la o institutie publica din 1 ... (vezi toată discuția)
Functionarul public poate fi profesor de legislatie rutiera? monaco monaco Eu sunt fct pb ( in concediu de maternitate pentru inca un an) si tocmai m-am autorizat ca profesor de legislatie rutiera. Dat fiind faptul ca nu beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Procedura prelungire concediu crestere copil pana la 2 ani alecualinamaria alecualinamaria Buna ziua... Sunt functionar public si doream sa aflu cum pot sa prelungesc concediul de crestere copil pana la 2 ani, daca am ales in aprilie cand am nascut ... (vezi toată discuția)