avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare buletin dupa casatorie/schimbare nume
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare buletin dupa casatorie/schimbare nume

Buna ziua,

Doresc sa schimb buletinul imediat dupa cununia civila deoarece imi schimb numele de familie. Nu locuiesc in Romania si as vrea sa fac o procura sa ridice altcineva noul buletin cu noul nume. Este posibil? Cum ma sfatuiti sa procedez pentru a nu avea probleme? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cununia civila, certificat prenuptial AndreeaVlas AndreeaVlas Buna seara! as dori sa va intreb in cazul in care expira termenul maxim de14 zile pt certificatul prenuptial, putem face un altul?de exemplu depunem actele pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am si eu o problema, am examenul practic auto pe data ... Ancaeric Ancaeric Buna ziua! Am si eu o problema, am examenul practic auto pe data de 25 mai, eu pe data de 7 mai ma voi cununa, deci voi schimba numele de familie, cum trebuie ... (vezi toată discuția)
Proces iesire din tara dupa cununia civila Simona-Cristina Simona-Cristina Ma gasesc intr-o situatie in care nu stiu cum sa procedez. In august urmeaza sa am cununia civila si imediat dupa un concediu de 4 saptamani in UE. (2 ... (vezi toată discuția)