avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Am si eu o problema, am examenul practic ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Am si eu o problema, am examenul practic auto pe data ...

Buna ziua! Am si eu o problema, am examenul practic auto pe data de 25 mai, eu pe data de 7 mai ma voi cununa, deci voi schimba numele de familie, cum trebuie sa procedez ca sa imi vina permisul pe noul nume si sa nu am probleme la examen dosarul fiind pe numele meu de fata…va mulțumesc frumos pentru eventualele răspunsuri!
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 13:17, 17 Martie 2022
Imediat dupa cununia civila solicitati eliberarea unui nou act de identitate, cel pe care il aveti acum se va anula (i se va taia coltul) deci oricum nu mai aveti cu ce va legitima.
Solicitati eliberarea in regim de urgenta, motivand ca aveti programat examenul pentru permis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ieșire din tara imediat după căsătorie danielstefan392 danielstefan392 Buna ziua, Peste câteva zile am nuntă și imediat după nuntă avem plătită o vacanta in Grecia. Problema este că soția trebuie sa ia numele meu de ... (vezi toată discuția)
Cu ce act ma legitimez la examenul auto,daca am depus documentele pt schimbarea numelui in ci? magdutza2010 magdutza2010 Buna seara! La inceputul saptamanii am dat sala,iar pe 8 februarie am examinarea la oras. Miercuri am primit sentinta definitiva si ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletine Andreeazett Andreeazett Buna ziua! Doresc in luna mai sa ma cunun cu sotul meu dar urmand sa plecam in afara tarii nu vreau sa schimbam buletinele. Se poate sa ne cununam fara sa ... (vezi toată discuția)