Buna seara!
La inceputul saptamanii am dat sala,iar pe 8 februarie am examinarea la oras.
Miercuri am primit sentinta definitiva si irevocabila si am depus deja actele la evidenta populatiei,pt schimbarea numelui in CI.
Intrebarea mea este:cu ce act ma legitimez la examen?Si o alta intrebare:trebuie sa atasez la dosar si o copie a sentintei?
Va multumesc pt atentie! Magdutza2010
Nu ar strica sa aveti si o copie a sentintei, dar sa aveti la dumneavoastra certificatul de nastere in original ... De la politie nu vi s-a eliberat si o dovada ca ati predat buletinul pentru preschimbare?
Da,am dovada de la politie!
Mi-a mai venit o intrebare de blonda;):dosarul si toate taxele aferente le-am platit pe numele avut in timpul casatoriei.Mai trebuie sa platesc o data taxa de permis,pt a avea permisul pe noul nume?????
Aveti posibilitatea ,mi se pare ,sa platiti o taxa suplimentara si sa solicitati DEIP emiterea buletinului in regim de urgenta sau daca nu sa solicitati sa vi se elibereze o adeverinta inclocuitoare pana la eliberarea noului act de identitate,aratand motivele care va determina sa formulati cererea.
Pe de alta parte,trebuie sa depuneti o copie de pe sentinta la dosarul dvs.de examinare si cu alta copie sa vedeti in masura CEC-ul va schimba chitanta pe noul dvs.nume sau daca ar putea adauga si numele actual pe chitanta existenta