avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cu ce act ma legitimez la examenul auto,daca am depus ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cu ce act ma legitimez la examenul auto,daca am depus documentele pt schimbarea numelui in CI?

Buna seara!
La inceputul saptamanii am dat sala,iar pe 8 februarie am examinarea la oras.
Miercuri am primit sentinta definitiva si irevocabila si am depus deja actele la evidenta populatiei,pt schimbarea numelui in CI.
Intrebarea mea este:cu ce act ma legitimez la examen?Si o alta intrebare:trebuie sa atasez la dosar si o copie a sentintei?
Va multumesc pt atentie! Magdutza2010
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 05:07, 1 Februarie 2010
Nu ar strica sa aveti si o copie a sentintei, dar sa aveti la dumneavoastra certificatul de nastere in original ... De la politie nu vi s-a eliberat si o dovada ca ati predat buletinul pentru preschimbare?
Da,am dovada de la politie!
Mi-a mai venit o intrebare de blonda;):dosarul si toate taxele aferente le-am platit pe numele avut in timpul casatoriei.Mai trebuie sa platesc o data taxa de permis,pt a avea permisul pe noul nume?????
Aveti posibilitatea ,mi se pare ,sa platiti o taxa suplimentara si sa solicitati DEIP emiterea buletinului in regim de urgenta sau daca nu sa solicitati sa vi se elibereze o adeverinta inclocuitoare pana la eliberarea noului act de identitate,aratand motivele care va determina sa formulati cererea.
Pe de alta parte,trebuie sa depuneti o copie de pe sentinta la dosarul dvs.de examinare si cu alta copie sa vedeti in masura CEC-ul va schimba chitanta pe noul dvs.nume sau daca ar putea adauga si numele actual pe chitanta existenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare permis auto bubutu2 bubutu2 Buna seara!Ce taxe,va rog, trebuie sa platesc si ce documente trebuie sa depun pentru eliberarea unui permis auto cu noua adresa de locuit?.Posed inca ... (vezi toată discuția)
Acte necesare schimbare carte de identitate dupoa casatorie simion lenuta simion lenuta ce acte imi imi sunt necesare pentru schimbare de C.I. dupa casatorie? (vezi toată discuția)
Ce acte imi trebuie sa in dosar pentru examen auto cristi4sanem cristi4sanem buna seara. maine am examenul teoretic pentru permisul auto categoria C, si am observat ca in dosar am doar: -cazier judiciar -chitanta taxa ... (vezi toată discuția)