avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declarare venit din inchiriere imobil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declarare venit din inchiriere imobil

Bună ziua.
Mă numesc Elisabeta Kovacs și am nevoie de o consiliere în legătură cu următoarea situație:
Dețin un imobil la în Săcele Brașov,am încercat să îl închiriez pe termen scurt prin ,,booking .com,,
Dar trebuie să constat că acesta nu este de viitor ,adică nu am clienți(prețul cel mai bun din zonă,fedbeck clienți bun și totuși nu sunt interesați).
Practic am fost activă în perioada 30 decembrie 4 ianuarie.
Întrebare- cum fac Declarația Unică pentru această periadă de câteva zile?
Mulțumesc cu respect Kovacs.
Ultima modificare: Luni, 20 Ianuarie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Intrebare alina240 alina240 Buna ziua, In calitate de persoana fizica detin un imobil pe care intentionez sa il inchiriez firmei mele( srl ), prin contract de inchiriere inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Categorie de venit pentru inchiriere in regim hotelier andu.tm andu.tm Buna ziua, Nu sunt sigur ce trebuie bifat in declaratia unica la categoria de venit in contextul urmator: * sunt PFA cu obiect principal de activitate ... (vezi toată discuția)
Registru comertului si contractul de comodat..........o mare dilema..... Analore Analore Buna ziua, As dori si eu cateva opini in ceea ce priveste atitudinea Reg. Com Brasov. Speta ar fi urmatoarea: La inmatricularea in Reg.Com a unei P.F.A. ... (vezi toată discuția)