avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediul pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediul pentru cresterea copilului

Buna ziua. Referitor la concediul de crestere a copilului, as dori sa stiu cum se calculează, daca inainte se as si pentru concediul de risc maternal de 120 zile. Care vor fi cele 6 luni din care se va calcula: cele anterioare concediului de risc maternal, sau ultimele 6 luni calendaristice, care includ si cele 120 zile de risc plus maternitate? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:01, 20 Ianuarie 2020
Buna ziua,
In calculul indemnizatiei pentru Concediu Crestere Copil-CCC- intra toate veniturile dvs. impozabile, adica si cele din concediul de risc maternal si/sau concediu maternal.
Cuantumul indemnizatiei pentru CCC poate fi mai mic..., datorita acestor concedii.
Ultima modificare: Luni, 20 Ianuarie 2020
Ionut.ion, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru indemnizatia CCC : se ia in calcul toate veniturile nete realizate in cele 12 luni eligibile pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu risc maternal si concediu prenatal ELENAGOGONEA ELENAGOGONEA Buna ziua , Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti cum se calculeaza riscul maternal si concediul prenatal? din cate am citit riscul maternal este 75% ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza concediul de risc maternal, concediul de maternitate si pentru ccc? MonicaOlariu MonicaOlariu Buna Ziua! Va rog sa imi spuneti cum se calculeaza plata pentru concediul de risc maternal, pentru concediul de maternitate si pentru cel de ingrijire copil ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal 2018 Dany57 Dany57 Buna ziua, Sunt insarcinata in 10 saptamani. As dori sa stiu de cand imi pot lua concediu de risc maternal, cat voi primi pe perioada concediului de risc si ... (vezi toată discuția)