avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Site pe PF - Il pot vinde/dona firmei mele?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Site pe PF - Il pot vinde/dona firmei mele?

Am un site inregistrat pe numele meu (persoana fizica).
Am o firma si vreau sa vand/donez siteul firmei mele.

Este legal sa fac acest lucru?
Ce trebuie sa fac?
Cum dovdedesc care este pretul corect/pietei?
Il pot vinde/dona cu titlu gratuit (deci sa nu platesc nimic, doar sa fac transferul drepturilor gratis).

Cel mai recent răspuns: pokka , utilizator 18:47, 29 Ianuarie 2020
Singurele cheltuieli pe care le puteti deconta din firma sunt cele cu inregistrarea initiala. Website-urile se cesioneaza (nu doneaza) cu titlu gratuit.
Da, puteti sa cesionati website-ul oricui doriti. trebuie doar sa notificati rotld. Procedura e pe site-ul lor.
Siteul este .com si nu .ro
Cred ca acolo difera lucrurile.

Adrian Dimitriu a scris:

Singurele cheltuieli pe care le puteti deconta din firma sunt cele cu inregistrarea initiala. Website-urile se cesioneaza (nu doneaza) cu titlu gratuit.
Da, puteti sa cesionati website-ul oricui doriti. trebuie doar sa notificati rotld. Procedura e pe site-ul lor.

Nu stie nimeni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea unui magazin online just_me_12345 just_me_12345 Buna ziua! Un magazin online apartine, rezervare nume si plata a gazduirii, unei firme. Cum poate fi trecut de la acest SRL la o intreprindere individuala? E ... (vezi toată discuția)
Vanzare site cbrana cbrana Am o problema... si am nevoie de un sfat. In urma cu un an am creat un portal internet ( domeniu achizitionat pe firma + munca mea ... nepretuita :) ). Nu am ... (vezi toată discuția)