avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile AM CUMPARAT O MASINA SI LA ACTE AM FOST TRIMIS LA ...
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

AM CUMPARAT O MASINA SI LA ACTE AM FOST TRIMIS LA POLITIE PE MOTIV CA MASINA E FURATA

AM CUMPARAT O MASINA EU FIIND AL 3 PROPRIETAR IN ACTE IAR POLITIA MI-A SECHESTRAT MASINA CAND M-AM DUS SA O TREC PE NUME.MASINA FIGUREAZA CA URMARITA IN BAZELE DE DATE DIN ITALIA DIN 2019 IN ACEEA PERIOADA NU ERM EU PROPRIETAR PE MASINA.VREAU SA CER MASINA IN CUSTODIE DE TRBUIE SA FAC

Alte discuții în legătură

Buna am cumpărat o masina din romania și am venit cu ea in ... alex0289 alex0289 Buna am cumpărat o masina din romania și am venit cu ea in Italia unde m-au oprit carabinieri și mi-au sechestrat-o deoarece masina figurează ... (vezi toată discuția)
Motocicleta cumparata si depistata apoi ca fiind furata.....ce este de facut? CONSTANTINCINTAR CONSTANTINCINTAR Buna seara, Am nevoie de o sugestie in legatura cu urmatoarea problema: In februarie 2010 am cumparat (contract de vanzare-cumparare la un birou de copiat ... (vezi toată discuția)
Sechestru mașina s.andrei s.andrei Bună ziua, va rog sa ma ajutați cu un sfat referitor la următoare situație : A trebuit sa trimit o mașina pe platforma din Italia spre România, dar din ... (vezi toată discuția)