avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Parcare pt persoane cu dizabilitati
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Parcare pt persoane cu dizabilitati

Daca am parcat pe un loc inscriptionat cu semnul de dizabilitate si cifra 1, de ce nu s-a sters acest semn, el fiind atribuit cu abonament altei persoane tot cu dizabilitati? Totusi ori e abonament ori dizabilitate, trebuia stearsa inscriptia desenata, nu? De unde era sa stiu ca acest loc are abonament? Am fost amendata ieri cu 200 si nu se anuleaza procesul decat prin instanta. Ce sa fac?

Alte discuții în legătură

Parcare pt persoane cu dizabilitati Aurr Aurr Daca am parcat pe un loc inscriptionat cu semnul de dizabilitate si nr 1 acesta fiind cu abonament pt alta persoana cu dizabilitati, de ce nu s-a sters semnul ... (vezi toată discuția)
Amenda politia locala mnkmnk mnkmnk Buna ziua, Daca am fost amendata intr/o parcare cu plata, a primariei cred, de politia locala pentru ca am parcat pe un loc pentru persoane cu dizabilitati, ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare - plangere contraventionala cerchiaionut cerchiaionut Buna ziua, Pe data de 04.12.2010 am parcat masina in cartierul ANL Brancusi, sector 6, Bucuresti pe un loc marcat doar cu cifra 20. Fiind in vizita de 1 ... (vezi toată discuția)