avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxa cimitir
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxa cimitir

Părinții mei, decedați acum, au avut 2 locuri de veci cumpărate. Eu, după decesul lor, nu am făcut succesiunea decât pentru o singura persoana, din motive financiare. La administrația cimitirului nu m-i se permite sa plătesc taxa pt ambele locuri, pe motiv ca nu sunt proprietar pe unul. Menționez ca sunt singurul moștenitor, dar lipsa banilor m-a împiedicat sa fac și a doua succesiune. Ma tem ca imi va fi confiscat al doilea loc, pe motiv de neplata. Cum ma sfătuiți sa reglez situația, încă nedispunand de banii pt succesiune? Va mulțumesc, cu respect!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:14, 20 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Achitati c/v taxa in contul administratiei cimitirului,fie prin mandat postal cu confirmare de primire fie direct prin trezorerie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reconcesionarea locului de veci cfinica cfinica Buna Dimineata, Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat... Am 3 locuri de veci la un cimitir din apropierea Capitalei,cumparate cu mai multi ani in urma,cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, mama mea a avut in concesiune doua locuri de veci ... TacheF TacheF Buna ziua, Mama mea a avut in concesiune doua locuri de veci in acelasi cimitir. In urma decesului trebuie facut actul de succesiune si pentru aceste doua ... (vezi toată discuția)
Va salut pe toti: tatal meu este ... andigta andigta va salut pe toti problema mea este urmatoarea: tatal meu este decedat in 2006 mama a decedat si ea in 2020. -cand a trebuit sa o ingropam unde tata era de ... (vezi toată discuția)