avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... DESPRE CALEA DE ATAC NUMITA APEL
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

DESPRE CALEA DE ATAC NUMITA APEL

DACA S-A DECLARAT APEL, LA O SENTINTA, IN TERMENUL PREVAZUT DE LEGE MAI POT FI FACUTE PRECIZARI DUPA EXPIRAREA TERMENULUI ? DAR TAXA POATE FI DEPUSA DUPA EXPIRAREA TERMENULUI ? MULTUMESC.
Ultima modificare: Marți, 21 Ianuarie 2020
R.I., utilizator
Cel mai recent răspuns: Lavinia Oana , Avocat 12:40, 21 Ianuarie 2020
Buna ziua,
atat precizarile, cat si plata taxei de timbru se pot face peste termenul de apel. Aveti grija insa ca daca va pune instanta in vedere (ori v-a pus) sa achitati taxa de timbru in 10 zile, aceste termen nu se poate depasi. In caz contrar, apelul va fi respins ca netimbrat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare taxa timbru interventie principala gsp23 gsp23 Daca depun o interventie principala netimbrata imi va comunica instanta cuantumul taxei? Va putea fi respinsa ca netimbrata daca nu mi se comunica taxa? (vezi toată discuția)
Cerea de apel cand trebuie depusa taxa de timbru? voinea75 voinea75 Va rog sa-mi spuneti, pana cand trebuie depusa taxa de timbru intr-un apel? Pana la prima infatisare? Pana la primul termen? Care e diderenta intre primul ... (vezi toată discuția)
Plata taxa timbru in apel Smarandache Smarandache Doresc sa fac apel la o sentinta civila data la Jud. Oltenita. Apelul se va judeca de catre Tribunalul Calarasi. Unde si cand platesc taxa de timbru aferenta ? ... (vezi toată discuția)