Am acceptat falsul pentru ca asa era politica de ani de zile.Eu sunt cea care a raportat neregurile si mi s-a spus chiar de la firma mea ca am creeat o situatie tensionata si nu trebuia sa anunt.Dupa aceea au inceput sa faca verificari doar pentru echipa mea spunanu-mi ca doar eu am spus de probleme asadar dar la mine se uita.Chiar firma mea e cea care m-a penalizeaza ca am anuntat si refuza sa verifice distribuitorul , pe cateveva luni sau ani in urma.Este un fel de pedeapsa ca am spus.Nu recunosc ca au primit pe mail un raport fals.Spun ca eu l-am inventat. Nu mi-l arata nici pe cel corect primit de la distribuitor.Toate aceste propuneri de penalizari au venit DOAR dupa ce am semnalat si in scris neregurile, dupa ce mi s-a facut referat si am spus ca pot arata si patronului daca doreste.Mi s-a spus sa fiu multumita cu banii pe care ii iau.
Aveti dreptate in privinta corectitudinii si a raportarii in scris, doar ca la unele firme chiar aceste lucruri se penalizeaza.
GermanAlex a scris:
Ati acceptat un fals pentru ca va convenea. De acum de fiecare data cand gasiti o neregula o raportati in SCRIS. Invatati sa fiti corecta la sange, altfel se va repeta.