avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intervenient-ce inseamna si ce trebuie facut?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intervenient-ce inseamna si ce trebuie facut?

Acum 6 luni am avut un accident auto usor ,drept pentru care am incheiat o " amiabila" .Pagubitul a fost la o firma de service unde si-a reparat masina pe asigurarea incheiata de mine. Acum cateva zile m-am uitat pe portalul sedintelor de judecata si am vazut ca sunt chemat de catre firma de service ca intervenient.
Mentionez ca paratul este firma de asigurari.
Ce trebuie sa fac si ce inseamna acest termen ( intervenient) ?

Alte discuții în legătură

Accident auto iuly30 iuly30 la data de 3.08.2010 am fost inplicat intrun accident de circulatie la intersectia dintre soseaua alexandrie si strada teiusi strazile ne avand semne de ... (vezi toată discuția)
Firma de asigurari da in judecata soferul zdb zdb Buna ziua, In 2008 socrul meu a provocat un accident auto in timpul serviciului cu masina de serviciu. Au fost implicate 2 masini ale unor persoane ... (vezi toată discuția)
Accident rutier vidus vidus Apelez din nou la bunavointa dvs. cu o intrebare. Tatal meu este vinovat de producerea unui accident rutier soldat cu pagube materiale (masina lovita are ... (vezi toată discuția)