avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... UZUCAPIUNE TEREN EXTRAVILAN
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

UZUCAPIUNE TEREN EXTRAVILAN

Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, pentru a putea solicita in instanta uzucapiunea unui teren extravilan. in afara de un certificat eliberat de Arhivele Nationale care atesta ca detin acel teren, ce alte inscrisuri trebuie sa prezint instantei de judecata pentru a putea avea castig de cauza?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela SANDU , Avocat 12:13, 21 Ianuarie 2020
Este important sa aveti dovezi ca ati posedat terenul timp de 30 de ani (plati impozite, lucrari executate pe acel teren, culturi, etc).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa drept de proprietate fritzman fritzman Buna ziua, doresc sa vand un teren intravilan dar nu am document de proprietate(din cate stiu eu este din 1950). Acest teren a fost al tatalui meu care ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana barbu costica barbu costica parintii au cumparat in 1975 un teren de 315 mp cu tot ce era construit pe el cu vecinii A,B,C si strada D .nu au facut alt act,au facut o casa pentru care au ... (vezi toată discuția)
Achizitie teren -uzucapiune? Crismand Crismand Buna ziua, Se poate vorbi de uzucapiune in contextul de mai jos? Doresc sa cumpar un teren intravilan intr-o localitate rurala. Terenul este intravilan de ... (vezi toată discuția)