avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Reabilitare judecătorească pt. Art 335
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Reabilitare judecătorească pt. Art 335

Am avut o pedeapsă de 2 ani si 4 luni cu suspendare + 3 ani termen de încercare.
Termenul de încercare mi-a expirat anul trecut in 11 octombrie.
În anul 2017 cand inca aveam sentința în curs, am început scoala de șoferi, am mers să-mi dau examenul teoretic si pe langa cazier, mi-au mai cerut la dosar si decizia penala. Zis si facut. A verificat dosarul si mi-a dat unda verde pentru a face permisul de conducere.
Din pacate mi-a expirat dosarul pentru c-a trebuit să plec în străinătate.
Iar anul acesta, tot așa, mă trimite in audiență cu comandantul poliției pentru a-mi verifica dosarul, iar de data asta imi scrie pe dosar "Reabilitare judecătorească pentru art. 335"
S-au schimbat ceva legi sau ce naiba?
Doamna de la Serviciul de Probațiune mi-a spus la ultima întrevedere că mă pot reabilita in anul 2022. Este posibil să mă pot reabilita mai repede?
Cel mai recent răspuns: 1221 , utilizator 21:30, 21 Ianuarie 2020
Daca ati fost condamnat pentru savarsirea infractiunii prev. si ped. de art. 335 alin. 1 c.p., trebuie sa va reabilitati.
Buna, am și eu ceva pe suflet
Anul trecut pe 2 Februarie am fost urmărit de poliție conducând o mașina fără permis de conducere și cu numerele expirate
Nu m-au prins la volan fiindcă am lăsat mașina și am fugit
Si de-abia acum mi-a venit o citație sa ma prezint la postul de poliție din localitatea unde sa întâmplat in calitate de martor
Întrebarea mea pot sa scap prin minciuna ?
O data ce nu am fost prins la volan ma gândesc ca pot scapă prin minciuna
Și app între timp am obținut și permisul de conducere
Ultima modificare: Marți, 21 Ianuarie 2020
1221, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis si cu numere rosii expirate Iulian111 Iulian111 Pe data de 02.04.2017 un \"prieten\" A condus o mașină cu numere roșii expirate si fara permis (precizez ca era masina lui) l-a oprit poliția si a zis ca ... (vezi toată discuția)
Condus fara permis si fara a incepe scoala de soferi Loquz Loquz Buna ziua! Am 18 ani si 6 luni si acum 10 zile am comis o fapta penala prevazuta in codul rutier. Acum 10 zile am fost cu fratele meu cu masina sa il ducem pe ... (vezi toată discuția)
Inchisoare ??? Ovidiu calin Ovidiu calin Buna seara tuturor, sau bună ziua, depinde cum citit intrebarea. In primavara acestui an in timp ce conduceam din Comuna in care locuiesc spre oras cu ... (vezi toată discuția)