avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1206 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Rovinieta
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Rovinieta

Buna ziua, am laut rovinieta pe un an, dar vreau sa-mi dau masina la programul rabla si sa-mi iau alta masina, dar sa-mi pastrezi numarul, rovinieta va fi valabil incontinuare, sau va trebui sa-mi iau alta.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:29, 21 Ianuarie 2020
rovinieta ramane valabila pe acelasi numar. singura conditie este sa nu schimbati categoria masinii: de ex., in loc de autoturism sa va cumparati autoutilitara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rovinieta autoturism Tataly Tataly Bună ziua, Am cumpărat un autoturism pe care l-am înmatriculat cu numărul avut anterior. Intrebarea mea este: rămâne valabilă rovinieta, aceasta ... (vezi toată discuția)
Rovinieta Crancu-Gabriela Crancu-Gabriela Buna ziua, am cumparat de curand o masina care are rovinieta valabila pana la sfarsitul lunii noiembrie, apoi am inmatriculat-o pe numele meu. Rovinieta ramane ... (vezi toată discuția)
O sa fiu amendat pentru neplata rovinieta? johnythelove johnythelove Buna ziua, Vreau sa ma ajutati sa lamuresc o problema. Pe data de 2 Ianuarie am cumparat rovinieta, iar pe data de 8 au fost schimbate numerele la masina, ... (vezi toată discuția)