avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vreau sa schimb sediul social al pfa. Cum procedez?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vreau sa schimb sediul social al pfa. Cum procedez?

Bună ziua!
Doresc sa schimb sediul social al pfa-ului meu. Momentan am sediul social untr-o locatie care nu imi apartine. O folosesc ca sediu pe baza unui contract de comodat cu proprietarul. Dar de curand am moștenit o mica parte dintr-o casă (o cota de 1/6 din proprietatea respectiva) si as vrea sa mut sediul social acolo. Casa se afla in același oraș cu actualul meu sediu social, dar pe altă stradă.
Imi puteți spune va rog care sunt pașii de urmat pentru această mutare a sediului social in ceea ce privește registrul comerțului si ANAF?
Trebuie sa declar si la primărie că in casa respectivă, in partea care imi apartine va avea sediul social pfa-ul meu?
Este nevoie sa fac un contract de comodat intre mine ca persoană fizică si PFA pt depunerea la registrul comerțului si la anaf sau e suficient certificatul de moștenitor din care reiese ca o parte din imobil imi apartine?
O a doua problema ar fi legată de casa de marcat. Detin una portabilă, prestez la beneficiar. Trebuie sa modific si in casa de marcat adresa pfa-ului? Sau cât timp cat nu se modifică și codul de înregistrare fiscală poate rămâne vechea adresă? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social pfa in alt judet art1580 art1580 Va scriu cu rugamintea de a ma ajuta sa imi schimb sediul social al pfa. Mentionez ca am adresa de domiciliu in Galati. In ianuarie 2015 mi-am inceout ... (vezi toată discuția)
Sediu social pfa pfa_it_bucuresti pfa_it_bucuresti Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea problema: Locuiesc in Bucuresti in chirie de 7 ani, timp in care am schimbat 4 locuinte. De fiecare data am avut un ... (vezi toată discuția)
Sediu social srl Minodora Sorian Minodora Sorian Buna ziua. Un s.r.l. cu asociat unic cesioneaza toate partile sociale pe care le detine. Se opereaza la Registrul comertului aceasta modificare. Sediul social ... (vezi toată discuția)