avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Modificari la codul CAEN 9602 / 2020
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Modificari la codul CAEN 9602 / 2020

Detin ca P.F. un salon de coafura in Adjud , jud. Vrancea şi doresc sa întreb ce documente trebuie sa depun la Directia Generala de Sanatate publica , pentru re-autorizare .

Vã mulţumesc

Alte discuții în legătură

Autorizatii si documente necesare pentru pfa - frizer razviko razviko Buna ziua, As dori cateva informatii despre urmatorul caz daca se poate. Am un prieten, el a infiintat un PFA cod caen 9602 - \"Coafura si alte activitati de ... (vezi toată discuția)
Nelamurire privindcompetentanta instantei - speta etta etta Am o problema si nu stiu exact cum sa procedez. Am formulat cerere de chemare in judecata impotriva unui debitor in data de 12.02.2008 in temeiul art.51 ... (vezi toată discuția)
Atorizatie infintare salon infrumusetare! adrian_bra adrian_bra Buna ziua, am si eu o problema care necesita o rezolvare... Este adevarat ca daca am firma infiintata, cu codurile CAEN respective....ceea ce mai conteaza ... (vezi toată discuția)