avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Achizitii publice
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Achizitii publice

Dupa deschiderea si citirea ofertelor intr-o achizitie publica avand ca scop efectuarea de servicii de paza, este voie ca unul din ofertanti sa solicite clarificari privind calculul vechimii licentei de functionare? Comisia a luat in seama solicitarea si a modificat calculul pentru toata lumea. Insa este voie? Am citit legea dar nu m-am lamurit! Poate cineva stie exact si unde este precizat in lege.Multumesc!

Alte discuții în legătură

Solicitare de clarificari adina83 adina83 In urma solicitarilor primite de la autoritatea contractanta stipulate in porcesul verbal de deschidere a ofertelor, acolo s-a specificat ca in ... (vezi toată discuția)
Achizitie neconforma omisiune sau completare de oferta ariaint ariaint Buna ziua, Avem urmatoarea situatie , AC deruleaza o procedura de achizitie directa, prin invitarea 1,2 sau mai multi OE. Conform norme interne chiar daca ... (vezi toată discuția)
Pret neobisnuit de scazut claudiarotar claudiarotar Ce pot face in cazul unei achizitii directe....am patru ofertanti, iar unul dintre ei a prezentat un pret neobisnuit de scazut....criteriul de atribuire e ... (vezi toată discuția)