avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Delapidare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Delapidare

Bună seara, sunt acuzat de infracțiunea de delapidare pe baza unei declarații a unui domn că mi-a dat 1000 de euro și carduri și eu aș fi scos 10.000 euro de pe cardu respectiv. Precizez că domnul era angajat la aceeași firmă că și mine și a prezentat o hîrtie de mînă precum că mi-a dat acea sumă de bani și card în numele societății. Pot fi judecat și condamnat pentru așa ceva?Vă mulțumesc domnul avocat.
Este posibil, mergeti sa consultati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatii inselaciune - consecinte, mijloace de aparare amarius86 amarius86 Buna Problema mea este urmatoarea. Am lucrat 5 ani intr-un magazin, toate bune si frumoase pana cand am avut nevoie de bani si am luat 1000 lei din magazin, ... (vezi toată discuția)
Furt de motorina danpascu danpascu Am un vecin, care a fost prins cind fura din vagoane-cisterna ,motorina. A fost dus la politie anchetat, i s-a intocmit dosar penal dupa care a fost eliberat. ... (vezi toată discuția)
Sustragere bani casierie legal_issue legal_issue Buna ziua, In ultimii 5 ani, ca si casiera a unei institutii publice mi-am insusit bani din casierie. In urma controlului Curtii de conturi, s-a descoperit ... (vezi toată discuția)