Şedinţe
21.01.2020
Ora estimata: 09:30
Complet: CP10n
Tip solutie: Condamnare
Solutia pe scurt: În baza art. 336 alin. 1 din Codul Penal cu aplicare art. 396 alin. 2 şi 10 din Codul de Procedură Penală condamnă pe inculpatul MAFTEI ADRIAN la pedeapsa de 1 (unu) an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe. (faptă săvârşită la data de 03/04.03.2019) În baza art. 91 Cod penal dispune suspendarea executării pedepsei de 1 an închisoare sub supraveghere aplicată inculpatului MAFTEI ADRIAN şi stabileşte un termen de supraveghere de 2 ani, conform dispoziţiilor art. 92 Cod penal. În baza art. 93 alin. 1 Cod penal obligă inculpatul MAFTEI ADRIAN ca pe durata termenului de supraveghere să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Gala?i, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În baza art. 93 alin. 2 Cod penal impune inculpatului MAFTEI ADRIAN ca pe durata termenului de supraveghere să execute următoarea obligaţie: a) să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de Serviciul de Probaţiune Galaţi sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate. În baza art. 93 alin. (3) din Codul Penal pe parcursul termenului de supraveghere
Totuși eu nu inteleg de ce nu pot da daca permisul meu este anulat fapta este pe teritoriu României eu dau in alta țara nu conduc in România in acel an de zile de ce nu pot da ? Mulțumesc
Pentru ca baza de date a permiselor este comuna in toate statele europene. Iar tu ai un permisul anulat! Citeste legislatia europeana privid permisele Auto.