avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept pentru a primi loc pentru casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept pentru a primi loc pentru casa

Buna ziua. As dori sa stiu daca exista vreo lege care imi permite sa primesc loc de casa desi am 37 de ani. Multumesc
Cel mai recent răspuns: tyana , utilizator 16:07, 22 Ianuarie 2020
Legea aceasta o stiu insa am 37 de ani, legea prevede vârsta maxima 35. As fi interesată daca nu exista vreo lege și pt cei peste 35 de ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesionare teren roxana_paraschiva roxana_paraschiva Buna ziua.In anul 2011 am facut cerere cu nr de inregistrare la Primaria din Miroslava(Iasi)pt a primi un teren in concesionare.In acest an,la sfarsitul lunii ... (vezi toată discuția)
Lnfiintare firma tanar pana in 35 ani cornelteusdea cornelteusdea Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca mai este de actualitate oferta pentru tinerii care au pana in 35 ani si vor sa deschida o afacere,mai ... (vezi toată discuția)
Drept pentru a primi loc pentru casa tyana tyana Buna ziua. As dori sa stiu daca exista vreo lege care imi permite sa primesc loc de casa desi am 37 de ani. Multumesc (vezi toată discuția)