avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara pentru major
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara pentru major

Fiul meu implineste 18 ani luna viitoare si este inca la liceu cls a XI a.Cum trebuie sa procedez pentru a primi in continuare pensia alimentara?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 19:39, 22 Ianuarie 2020
Îi trimiteți prin POȘTĂ lui personal pe numele lui, deoarece este major. Suma trebuie să fie 25% din venitul dvs NET.
Dvs sunteți mama și tatăl refuză să mai plătească?
Dacă în hotărâre s-a dispus plata până la vârsta de 18 ani trebuie să întroduceți o nouă cerere, pensia se plătește până la 26 ani în ipoteza în care fiul studiază!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara apr0ape_om apr0ape_om Buna ziua, am o nelamurire privind pensia alimentara stabilita pentru fiul meu . Peste 1 luna acesta implineste 18 ani , dar este elev in clasa a XI-a la un ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere dupa 18 ani- intrebari verronyka verronyka Buna seara! Fiul meu a implinit la sfarsitul lunii iunie 18 ani. El primea pe numele meu pensie de intretinere de la tatal sau.Este elev la un liceu(la zi) si ... (vezi toată discuția)
Prelungire pensie intretinere peste varsta de 18 ani ankka2006 ankka2006 Buna dimineata! Am nevoie de urmatoarea informatie de la dumneavoastra...Baiatul meu implineste anul acesta 18 ani, si este inca elev . Deoarece beneficiaza de ... (vezi toată discuția)