avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensii militare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensii militare

Beneficiez de pensie militara parțial anticipata (apt limitat) și vreau sa aflu dacă ma pot angaja la un alt loc de munca, care sunt condițiile?
Cel mai recent răspuns: StefanA2019 , utilizator 14:39, 25 Septembrie 2022
Bună ziua! Ajutați-mă cu un răspuns :La pensionarea anticipată parțial (clasare apt limitat), militar, mai trebuie, obligat sa vin la revizuirea anuala? (ca la pensia de invaliditate?!) cu stimă! b]Costel Enescu a scris:

Beneficiez de pensie militara parțial anticipata (apt limitat) și vreau sa aflu dacă ma pot angaja la un alt loc de munca, care sunt condițiile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va salut! la calculul zilelor stagiului militar(ptr pensionare), ... Mareș231 Mareș231 Va salut! La calculul zilelor stagiului militar(ptr pensionare), se ia în calcul din ziua seriei de incorporare sau din data luării în evidenta (ozu)!? (vezi toată discuția)
apt limitat RDoru RDoru Bună ziua. Fiind clasat ca apt limitat, în prezent pensie anticipată parțial pot să mă angajez la privat fără a încălca vreo lege? Mulțumesc. (vezi toată discuția)
Pensionare anticipat parțială RDoru RDoru Bună . Am fost cadru militar, în urmă cu trei ani am fost declarat apt limitat, și pensionat anticipat parțial. Menționez că pe decizia de ... (vezi toată discuția)