avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Conditionarea acordarii autorizatiei de functionare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Conditionarea acordarii autorizatiei de functionare

O primarie poate conditiona acordarea unei autorizatii de functionare pentru un spatiu commercial cu efectuarea de alte investitii in localitate? De exemplu, X vrea sa construiasca un mall, primaria spune "iti dam avizul doar daca faci si un park and ride la marginea localitatii" ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:21, 23 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu veti gasi in nici un document o astfel de conditionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aviz de functionare primarie ContSters461553 ContSters461553 Buna ziua, Un SRL dorește să obțină avizul de funcționare de la primărie și normal are nevoie de acordul vecinilor limitrofi fiind într-o hala ... (vezi toată discuția)
Pot intabula mansarda construita in perfecta legalitate deasupra apartamentului meu? silvinic silvinic Buna ziua! De curand eu si sotul meu am demarat obtinerea tuturor autorizatiilor pt constructia unei mansarde pe suprafata de pod aflata deasupra ... (vezi toată discuția)
Autorizare food truck comercial DANIEL_CODRU DANIEL_CODRU Buna ziua. In vederea deschiderii/autorizarii unui food truck commercial, in ipoteza in care va functiona amplasat pe in teren privat imi puteti spune daca ... (vezi toată discuția)