avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... POT INTABULA MANSARDA CONSTRUITA IN PERFECTA ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

POT INTABULA MANSARDA CONSTRUITA IN PERFECTA LEGALITATE DEASUPRA APARTAMENTULUI MEU?

Buna ziua!
De curand eu si sotul meu am demarat obtinerea tuturor autorizatiilor pt constructia unei mansarde pe suprafata de pod aflata deasupra apartamentului nostru .Motivul pentru care vrem sa construim este de a crea mai mult spatiu ,mentionez ca accesul la mansarda se va face din apartamentul nostru ,de aceea am vrea sa si intabulam mansarda.Am obtinut acordul vecinilor,am facut proiectul ,urmeaza sa depunem actele la primarie .Ma intereseaza daca vom putea intabula aceasta mansarda,iar daca da ce trebuie facut pentru a putea face acest lucru?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:01, 4 Martie 2010
Mai aveti cel putin un "hop" de trecut: aprobarile de la primarie. Dupa ce aveti toate autorizatiile, inclusiv realizarea constructiei de o firma autorizata( aviz inspectoratul in constructii) , dupa ce se finalizeaza constructia , apelati la un expert autorizat in cadastru. El se va ocupa si de intabulare.
Conditionat de obtinerea documentului legal care sa ateste calitatea dvs de
proprietar,puteti desfasura demersurile catre OCPI
Ultima modificare: Miercuri, 3 Martie 2010
ynocentta, utilizator
Cititi in sectiunea "Asociatii de proprietari" tot ceea ce s-a discutat despre mansardare. Veti gasi acolo multe informatii folositoare in situatia dvs.
Atentie ca printre avize ,va sunt necesare si cel de la Comandamentul situatiilor de urgenta,datorita statutului special al mansardelor,subsolurilor ,care sunt spatii speciale,supuse unor prevederi aparte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum as putea rezolva problema? bya-myk bya-myk am un apart. la et. 4.acum 1 an am acoperit deasupra apart. meu pe cheltuiala mea=28 mil.imi ploua in continuare in apart.,pe hol,bucatarie si baie.efectiv nu ... (vezi toată discuția)
Mansardare pod bloc Ing3ras86 Ing3ras86 Bună ziua. Dețin un apartament la ultimul nivel al unui bloc. As dori să mansardez podul de deasupra scării mele, nu și a celei vecine. Întrebări : ... (vezi toată discuția)
Alteratii pod brasov centrul istoric laura42 laura42 Buna ziua Am cumparat recent un apartament in centrul istoric al Brasovului la etajul 1. Cu 3 luni inainte o alta persoana a cumparat podul de deasupra ... (vezi toată discuția)