avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Import auto Elvetia
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Import auto Elvetia

Buna seara
Am urmatoarea problemă:
Am câștigat intr o licitație o.masina veche de epocă nefunctionala! Preț achiziție 2900€
Masina se afla in Elvetia si trebuie ridicata/achitată personal! Fiind o masina de epocă la noi este scutita de impozit si taxe vamale odata restaurată! Insa am inteles ca se plateste vama la iesire din Elvetia!
Mi s au comunicat sume diferite calculate diferit, 10% 20% si 29% din valoarea contractului
Dar altii au spus ca din valoarea de catalog
In cazul.meu este vorba de o mașină din 1970 fabricată in UK !masina este radiata in Elvetia!
Cunoaste cineva procedura taxele exacte?

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto non ue pt persoana cu dizabilitati. dignitas dignitas Buna ziua! Intentionez sa achizitionez un autoturism care se afla deja in Romania, pe numele unui cetatean roman. Masina a fost cumparata din Elvetia in urma ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare! alex9691 alex9691 In iunie 2008 am cumparat un autoturism adus din Elvetia de catre un roman, la acel moment nu am stiut ca Elvetia nefacand parte din UE se va achita vama si ... (vezi toată discuția)
Proces in derulare recuperare taxa de poluare pt o masina cumparata din elvetia, aceasta tara nefiind membra a ue! alex9691 alex9691 Redeschid acest topic care poate fi de interes ca orice problema juridical cu anumite particulartati, acestea fiind date de faptul ca masina pe care am ... (vezi toată discuția)