avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Despre autoritate părintească
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Despre autoritate părintească

Bună! Am o fetita de 4 ani și 8 luni făcută cu unu cu care nu mai sunt acum. La 1 an și ceva al fetei el a decis sa plece în alta tara, asta prin 2017, după 10 luni de Spania a venit în România fără niciun leu , iar la 2 luni a plecat înapoi, în decembrie 2019 după n certuri eu a.m plecat înapoi la casa părintească. Menționez ca nu am fost căsătorită ca nici mutație nu aveam la el, iar cât a fost plecat el nu ma lasă să vorbesc ci familia mea pe motiv ca nu ii suporta, nu prea vorbea nici cu mine, era tot timpul ocupat, îmi vorbea urat. Eu decand am părăsit domiciliul lui nu am mai ținut legătură cu el deși eu am vrut asta pentru copil iar el refuzând. Acum după atât timp l.am dat în judecata pentru autoritate, și brusc deodată l.au găsit sentimentele și vai domne ca defapt el e Sfântu deși nu s.a ocupat cu absolut nimic în creșterea fetitei nici măcar sa o caute nu doar financiar, și îmi mai și spune nesimțitul ca l.am blocat pe Facebook și ca de asta nu s.a interesat de fata. Deabia am depus dosarul și mai am de așteptat,...deja ma stresez zilnic parca înnebunesc.. Credeți că am șanse sa câștig? Am și martori, am și serviciu...
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 19:45, 22 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Veți obține clar stabilirea domiciliului minorului la dvs și pensie de întreținere, însă pentru exercitarea autorității părintești în exclusivitate trebuie să aveți motive esențialmente întemeiate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog ajutor! am pus la vanzare autoturism second hand pe ... Tommylee44 Tommylee44 Speta, Rog ajutor! Am pus la vanzare autoturism second hand pe olx. Clientul a venit, mi a lasat Vineri seara in cash 9300 euro, fara sa facem vreun act si a ... (vezi toată discuția)
Rog ajutor! am pus la vanzare autoturism second hand pe olx. ... Tommylee44 Tommylee44 Rog ajutor! Am pus la vanzare autoturism second hand pe olx. Clientul a venit, mi a lasat Vineri seara in cash 9300 euro, fara sa facem vreun act si a plecat ... (vezi toată discuția)
Incredintare copil Ama80518 Ama80518 Buna ziua. Am un copil de aproape 3 luni cu iubitul meu cu care nu locuiesc. El sta in prezent in anglia si lucreaza. Iar eu locuiesc in romania. Pe perioada ... (vezi toată discuția)