avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Incredintare copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Incredintare copil

Buna ziua. Am un copil de aproape 3 luni cu iubitul meu cu care nu locuiesc. El sta in prezent in anglia si lucreaza. Iar eu locuiesc in romania. Pe perioada sarcinii am stat tot aici, cu doua mici exceptii la inceput cand am fost 2 sapt plecata in uk. Dupa multe certuri, si pe perioada sarcinii si mai recente, dansul
Considera ca vrea sa-mi ia copilul cu ajutorul tribunalului. Tin sa mentionez ca cu chiu cu vai am reusit sa il fac sa vina in tara cand am nascut si sa facem certificat copilului. Certificat pe care el ca tata trebuia sa il ridice, dar tot eu l-am ridicat, el plecand inapoi imediat dupa ce m-am externat. Locuiesc cu parintii iar copilul meu impreuna cu mine din momentul externarii. Exista vreo posibilitate sa reuseasca?
Cel mai recent răspuns: Ama80518 , utilizator 10:07, 5 August 2018
Nu prea, dar totuși depuneți dvs diligențele necesare, pt a fi liniștită.
Formulați acțiune în instanță, solicitând ca autoritatea părintească să se exercite în comun, stabilirea locuinței minorului la domiciliul dvs, pensie de întreținere.
Nu am nevoie de niciun ban din partea lui..multumesc frumos pt raspunsul prompt
În interesul superior al minorului ar fi ca acesta să obțină pensie de întreținere...
Am inteles..multumim

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare competenta instanta Imparatul Imparatul Verisoara mea, are un copil cu iubitul ei. Amandoi sunt plecati si lucreaza separat in Anglia. Aceasta este si ea cu copilul, care il are ca tata pe iubitul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua Petruta_ionela Petruta_ionela Am o întrebare nu sunt căsătorită de 3 ani locuiesc cu un iubit în casa părinților mei și avem un copilaș de un anișor. De multa vreme nu ne mai ... (vezi toată discuția)
Vreau să-mi cresc copilul Alinaalina90 Alinaalina90 Am avut o relație de 6 ani din care a rezultat un băiețel de 4 ani , m am despărțit de tatăl lui pentru ca numai ne înțelegeam ,băiețelul crește și ... (vezi toată discuția)