avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua

Am o întrebare nu sunt căsătorită de 3 ani locuiesc cu un iubit în casa părinților mei și avem un copilaș de un anișor. De multa vreme nu ne mai înțelegem nici cum orice am face. El are o situație bună acasă la părinții lui dacă mas despărți de el ar putea sa i se încredințeze copilul lui. Menționez ca și eu am o situație bună nu este rea venit am concediu de creșterea a copilului.
Cel mai recent răspuns: Petruta_ionela , utilizator 14:37, 5 Octombrie 2018
Stați liniștită, de regulă minorul “se încredințează” mamei!

Formulați acțiune solicitând exercitarea autoritătii părintești de ambii părinți, stabilirea locuinței minorului la domiciliul dvs, pensie de întreținere, etc.
Eu locuiesc cu părinții și cu fratele dar după cum am zis copilul are condiții și eu lam crescut singura pentru k el lucrează de dimineață până seara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua Petruta_ionela Petruta_ionela Va rog frumos sa ma ajutați am un copilaș de un an tatăl copilului de f multă vreme vb cu mine f urat. Menționez k nu sunt căsătorită legal cu el ... (vezi toată discuția)
Cum imi iau minorul? Imparatul Imparatul Dupa codurile vechi exista reincredintarea copilului minor. Acuma, dupa noul cod civil, cum as putea sa-mi iau copilul inapoi sa-l cresc eu? Acesta printr-o ... (vezi toată discuția)
Ci la 14 ani. parinti divortati giordano giordano Buna seara! Un copil încredinţat mamei spre creştere şi educare prin hotarâre judecătorească. Din hotărâre rezulta ca tata nu este decăzut din ... (vezi toată discuția)