avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt pasibilă de pedeapsa?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt pasibilă de pedeapsa?

Buna seara,
am nevoie de o lamurile cu privire la situatia in care ma aflu de 3 ani de zile, si anume:
Am primit prin repartitie legala o locuinta, mi s-a icheiat contractul de inchiriere, dar nu am intrat in posesia procesului verbal de predare-primire din cauza faptului ca acea locuinta este inchisa de niste persoane care nici macar nu o folosesc, fiind plecate din tara!
Au fost somate de catre AFI sa elibereze spatiul si nu s-au conformat...s-a ajuns la actionarea lor in judecata pt evacuarea imobilului deoarece nu au titlu locativ/proprietate...prin diverse cereri neintemeiate procesul s-a tot lungit, si cu drept de apel...
Eu ma aflu intr-o situatie precara privind spatiul de locuit...si ma vad obligata sa intru fortat...
Afi imi incheie procesul de predare-primire doar dupa ce intru in locuinta...
As vrea sa stiu daca sunt pasibila de urmari grave in ceea ce priveste situatia mea, eu fiind unica intretinatoare de familie pt fiica mea!
Mentionez ca persoanele respective care tin locuinta incuiata nu au vreun drept sa faca acest lucru...si nici macar nu locuiesc in ea, ele lucrand si locuind in strainatate!
Nu imi permit sa ma reprezinte un avocat in fata instantelor!

Multumesc mult,

Alte discuții în legătură

Am repartiție,contract de inchiriere dar nu pot intra in locuința deoarece este ocupată abuziv de alte persoane adriana_dolce adriana_dolce am nevoie de o lamurile cu privire la situatia in care ma aflu de 3 ani de zile, si anume: Am primit prin repartitie legala o locuinta, mi s-a icheiat ... (vezi toată discuția)
Pot cere in instanța evacuarea adriana_dolce adriana_dolce am nevoie de o lamurile cu privire la situatia in care ma aflu de 3 ani de zile, si anume: Am primit prin repartitie legala o locuinta, mi s-a Incheiat ... (vezi toată discuția)
Buna seara . eu împreuna cu copilul meu , concubinul meu si ... Szabo Adina Szabo Adina Buna seara . Eu împreuna cu copilul meu , concubinul meu si familia sa am fost evacuați dintr un imobil in care s a locuit 20 de ani abuziv . In urma cu ... (vezi toată discuția)